Kinderparaplu

Alternatieven voor een snoepzakje

Iedere ouder moet er op een gegeven moment aan geloven: Het geven van een kinderfeestje. Uiteraard met gebak, slingers en spelletjes. Zo langzamerhand is het ook traditioneel om een snoepzakje mee te geven zodra alle kleine bezoekers weggaan.

Hoewel snoep het altijd goed doet hebben we ook een aantal alternatieven verzameld. Waarom? Omdat er gezondere alternatieve zijn dan snoep en ook omdat het soms leuk is om te verassen.

Alternatieven voor een snoepzakje

  • Lego minifiguren of kleine zakjes. Vanaf een Euro of twee heb je al een leuk geschenkje
  • Bijzondere rietjes met draaien, bochten en loopings of met een leuk figuurtje erop.
  • Een vrolijke kinderparaplu. Laat je gasten niet in de regen staan. Ook erg leuk om achter de hand te hebben voor een buitenactiviteit terwijl de voorspellingen wisselvallig zijn. (Tip: Bestel grote hoeveelheden paraplu’s bij de Paraplu Groothandel)
  • Boekjes, kinderboeken zijn er in alle soorten en maten te vinden. En niet onbelangrijk in alle prijzen. Ga eens naar een Boeken Outlet en verbaas je over het aanbod leuke, betaalbare kinderboeken.
  • Knutsel en kleur spullen. Kijk eens bij een winkel zoals de Xenos of de Action of zelfs de zeeman en zoek een leuk setje aan knutselspullen bij elkaar voor een prikkie.

Zo zie je maar weer, je kunt gemakkelijk origineel en goedkoop uit zijn tegelijk.