Koelwerkbanken

Koelwerkbank

Koelwerkbanken vormen een belangrijk onderdeel van uw keuken. Ze zijn praktisch en handig om aan te werken. De bovenzijde van een koelwerkbank is een RVS werkblad, waar u goed mee aan de slag kunt. Onder het werkblad vindt u ruimte voor horecakoelingen: meestal koelkasten, soms koellades. Zo gaat u heel efficiënt om met de beschikbare ruimte in uw keuken. De maaltijden die u bereidt, kunt u meteen gekoeld opslaan.

Koelwerkbanken in allerlei maten en soorten

Koelwerkbank horeca zijn er in compacte één- en tweedeursuitvoeringen, ideaal voor kleine keukens. Er zijn voor grootkeukens ook drie-, of vierdeurskoelwerkbanken. En dan is het mogelijk om te kiezen voor koelkasten, voor koellades, of voor een combinatie hiervan. Over de merken koelwerkbanken valt ook nog veel te zeggen… Er zijn vele merken koelwerkbank, elk met zijn eigen sterke en minder sterke punten. Hierover kan een goede leverancier u meer vertellen.

Prijzen en levertijden van koelwerkbanken

En dan zijn er nog de prijzen. Het is natuurlijk belangrijk om een scherp geprijsde koelwerkbank te kopen… maar het is niet de enige reden. Als u bijvoorbeeld een goede ‘klik’ heeft met uw leverancier, als hij alles weet van uw behoefte als horeca ondernemer, en daar snel en effectief op kan inspringen… Dan is geld niet het enige om rekening mee te houden.

Levertijden zijn ook iets om te laten meewegen in de aanschaf van een koelwerkbank. Het is goed mogelijk dat u op korte of heel korte termijn een koelwerkbank in uw keuken wilt hebben. Kan uw leverancier daar aan voldoen?

Overige zaken waar u aan moet denken bij de aanschaf van een koelwerkbank

De koeltechniek van een koelwerkbank is ook onderhevig aan slijtage en behoeft onderhoud. Dan is het belangrijk om een leverancier te kiezen, die ook service en onderhoud kan bieden. Ook belangrijk om op te letten. Want als uw leverancier ook service en onderhoud kan bieden, dan is dat wel zo gemakkelijk voor u.