Teek

Teekwerende Kleding van Rovince

De ziekte van lyme wordt een steeds groter probleem in ons land. De beet van een teek kan een rode kring op de huid opleveren. Dat is het eerste symptoom van de ziekte van lyme. In 1994 hadden volgens huisartsen 39 op de 100.000 mensen een rode kring op de huid. in 2009 waren dat 134 op de 100.000 mensen. Deze getallen worden genoemd in een onderzoek van tekenradar.nl. Dat is meer dan het drievoudige. Daarnaast weten we steeds meer over de ziekte van lyme en zien we hoe ernstig de ziekte kan zijn. Het probleem wordt groter en roept om een oplossing.

Naast het helpen van mensen met de ziekte moeten we natuurlijk ook werken aan preventie. De hele dag binnen zitten is een oplossing, maar daar worden de meeste mensen niet vrolijk van. Als u naar buiten gaat, kunt u tekenwerende kleding dragen. Deze kleding heeft een laag, waar ongedierte zoals de teek zich niet aan kan hechten. Ze zullen er direct van afvallen. Deze tekenwerende kleding wordt gemaakt door Rovince. Rovince is een groothandel in de teekwerende kleding en groeit uit door niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen kleding te verkopen.

Er is ontzettend veel informatie te vinden over de ziekte van lyme. Hoe het te behandelen is en hoe het te voorkomen is. Alle informatie over de ziekte van lyme en tekenwerende kleding is te vinden bij Rovince.