Betaling

Flexibel afrekensysteem voor de horeca

Het runnen van een hotel, kroeg, restaurant of voetbalkantine. Ze hebben allemaal te maken met gasten. Soms zijn het er enkele en soms zijn er de piekmomenten. Eén van de belangrijke verschillen tussen goedlopende horeca gelegenheden en de collega’s die het minder doen zit hem in de efficiency van het bedienen van de gasten. Gasten houden nou eenmaal niet van wachten. Lukt het je als horeca eigenaar om iedereen meer dan tevreden te houden dan komen mensen terug en daarbij krijg je die positieve “vibe” in je tent waar klanten naar op zoek zijn.

Afrekensysteem de sleutel tot succes

Uiteraard zijn er veel manieren om je gelegenheid efficiënt in te richten. Eén van de belangrijkste aspecten is volgens ons het afrekensysteem. Lukt het je om bestellingen snel en foutloos op te nemen heb je al een streepje voor. Wanneer je met part-timers of vrijwilligers werk (bijvoorbeeld in een sportkantine) dan is gebruiksgemak ook een belangrijke factor.

Integratie met de boekhouding en voorraad systemen

Wanneer de klanten weg zijn kan een kassasysteem nog steeds zijn meerwaarde bewijzen. Kies je voor een kassasysteem met een sterke integratie op het diverse gebieden dan zul je op de lange termijn veel kunnen besparen qua investering in koppelingen en in tijd op het gebied van administratie. Wij adviseren om na te denken over een kassasysteem dat direct al gekoppeld is met een aantal andere systemen:

  • Voorraadbeheer
  • Boekhouding
  • Alle betaalmethodes

In sommige gevallen kan het ook lonen om een systeem te regelen dat koppelt met nog meer systemen.

  • Webshop
  • ERP systeem

Volledig hoeft niet duur te zijn

Onze ervaringen met Storekeeper zijn erg positief. Denk je er over om een nieuw kassa systeem in te gaan zetten. Neem dan even contact op met deze nieuwe speler op de markt.