Vervelende insecten

Tuinfeest zonder insecten

Het is weer zomer! Dit betekent gezellige barbecues, verjaardagsfeesten en andere tuinfeesten. Helaas kunnen deze feesten verstoord worden door insecten zoals muggen, vliegen, wespen en teken. Ze gaan op je lekkere hapjes zitten of in je drankje, of ze steken jou en je gasten.

Muggen- en vliegenpreventie

Vermijden dat vliegen je feest verstoren kan met behulp van Stopflies . Bij een tuinfeest zal dit alleen helpen als het feest onder een overkapping gehouden wordt. Door de schittering van water die de vliegen door Stopflies boven hun zien, raken zij ieder gevoel van richting kwijt en zullen daarom niet naar binnen vliegen. Stopflies is eenvoudig in een kozijn, deurpost of onder een overkapping te bevestigen.

Om te zorgen dat niet alleen vliegen maar ook muggen, fruitvliegen en motten ver bij je feest vandaan blijven, kun je een muggenlamp ophangen. De Insect Control Muggenvanger zorgt dat in een gebied met een grootte van 500 m2 de insectenplaag verdwijnt. De muggenvanger kan worden neergezet of opgehangen aan het plafond of aan een boom.

Wespen Verdelgen

uiteraard kunnen wespen ook een grote plaag zijn tijdens een feestje. U kunt er voor kiezen om de wespen te (laten) verdelgen. Maar ook een meer diervriendelijke oplossing zoals een wespenval met een lokmiddel kan uitstekend resultaat opleveren.

Wat te doen na een insectenbeet- of steek?

Bij een tekenbeet kan de CarePlus tekentang uitkomst bieden bij het veilig verwijderen van de teek. Met deze tekentang is het makkelijk om de teek goed vast te pakken en in één keer te verwijderen. Er zijn twee deppers ingesloten in de CarePlus tekentang waardoor de wond wordt ontsmet. Hierdoor wordt de kans op ziektes en ontstekingen na een tekenbeet verminderd.

Een oplossing voor een bijen- of wespensteek is de CarePlus Venimex . Dit is een automatische gifzuiger waarmee de steek eenvoudig kan worden uitgezogen. Hierdoor wordt verspreiding van het gif in het lichaam voorkomen.

Om de huid te verzachten en kalmeren na een insectensteek (bijvoorbeeld van een mug, wesp of paardenvlieg) is er de CarePlus After Bite Gel . Deze gel verlicht de jeuk en kalmeert de irritatie.

Met behulp van deze tips hoef je je geen zorgen te maken dat insecten of ander ongedierte je gezellige tuinfeest zullen verstoren!