foto van sonos box

Draadloos muziek luisteren? Dat kan met de Sonos One SL

Altijd muziek kunnen luisteren in je slaapkamer, keuken en zelfs de badkamer? Ontdek de Sonos One SL, een kwalitatief zeer goede speaker van het Amerikaanse merk Sonos. Deze speaker bied je de mogelijkheid om overal in je woning te genieten van jouw favoriete muziek. Het enige wat je hoeft te doen is de speaker installeren en verbinden met de wifi. Daarna kun je op ieder moment van de dag genieten van jouw muziek. Met meerdere speakers van Sonos creëer je daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om in diverse ruimtes andere muziek af te spelen. Ook kun je met twee Sonos One SL speakers een nieuw geluidssysteem in je woning creëren.

Een nieuwe speaker met korting kopen

Een Sonos One SL speaker is voorzien van een aantal handige eigenschappen. Zo kun je draadloos muziek luisteren, maar kun je de speaker dankzij Airplay 2 ook verbinden met je Apple-producten. Kijk je vaak films en series via je Macbook? Verbind twee Sonos One SL speakers met je Macbook: het geluid wordt dan via de speaker afgespeeld. En dankzij het uitstekende geluid kun je profiteren van een compleet nieuwe filmervaring. En Sonos One SL is regelmatig in de aanbieding: en daar kun jij van profiteren. Ontdek alle actuele aanbiedingen van de Sonos One SL online!

Hier kun je terecht voor je Sonos One SL

Je kunt een nieuwe Sonos One SL bij verschillende winkels kopen. Ook online kun je terecht voor een ruim aanbod, onder andere bij webshops als Mediamarkt, Bol.com en Coolblue. Hier kun je dan ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen vinden. Wanneer je ze in de gaten houdt kun je op het juiste moment toeslaan en profiteren van tientallen euro’s korting. Zo kun jij gaan genieten van een nieuwe speaker van topkwaliteit zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt.