Smaakvol en betaalbaar eten in Enschede of Hengelo

Een doordeweekse avond even lekker naar de cafetaria Helmerhoek in Enschede? Of op zondag met de hele familie patat dag? Neem dan eens bezoek aan cafetaria de posten in de wijk Helmerhoek in Enschede. Hier vind jij een ruim assortiment in patat en snacks voor een betaalbare prijs.

Cafetaria De Posten is gelegen aan de Postenweg 5 in de wijk Helmerhoek in Enschede. Deze cafetaria is al meer dan 25 jaar een begrip in de wijk en staat bekend om de lekkere snacks en de uitgebreide menukaart.

Gevarieerd menu

Op het menu van Cafetaria De Posten staan onder andere patat, snacks, burgers, broodjes en complete maaltijden zoals bijvoorbeeld een wienerschnitzel menu. Er is voor ieder wat wils, of u nu zin heeft in een frikandel speciaal of een mixed grill schotel. Daarnaast heeft de cafetaria ook regelmatig leuke acties en aanbiedingen, zoals een gratis drankje bij een maaltijd of een speciale korting op een bepaald gerecht. Wat Cafetaria De Posten bijzonder maakt, is de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden en de hoge kwaliteit van de producten. Zo worden er bijvoorbeeld ook vegetarische producten beschikbaar gesteld voor de liefhebbers en zijn er ook halal opties, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Bestel eenvoudig online

Naast het afhalen van maaltijden is het ook mogelijk om te bestellen via de website of telefonisch. Zo kunt u uw bestelling op een gewenst tijdstip afhalen bij de cafetaria of thuis laten bezorgen. Dit is vooral handig als u geen tijd heeft om te wachten of als u liever thuis wilt eten. Al met al is Cafetaria De Posten een fijne plek om te genieten van lekkere snacks en maaltijden. De cafetaria heeft een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils en biedt hoogwaardige producten en service. Of u nu in de wijk Helmerhoek woont of in de buurt bent, het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze cafetaria.

Kies voor iets anders

Wil je liever eens voor iets totaal anders gaan en ben je woonachtig in de omgeving Hengelo? Neem dan eens een bezoek aan Guven slagerij, deze slagerij Hengelo biedt jou een ruim assortiment in dagelijks vers en 100% halal vlees. Bij guven slagerij kan jij een keuze maken uit halal, kip, gehakt of luxe halal vlees. Laat je eens verrassen door het uitgebreide en ambachtelijke assortiment en kom snel eens langs.