vriendenfeest

Een vriendenfeest organiseren

Je hebt vast wel eens een feest georganiseerd met je vriendengroep. Een feest georganiseerd met de vriendengroep, waar word gelachen, gepraat, gegeten en geborreld. Een feest waar je met zijn bij elkaar komt om iets leuks te doen. Maar hoe organiseer je nou een vriendenfeest?

Waar moet je opletten?

Als jij bent aangewezen om voor je vriendengroep een vriendenfeest te organiseren, wil je natuurlijk dat het een leuke dag word. Daarom moet je ook op veel dingen letten tijdens het organiseren hiervan.

Het belangrijkste is om te kijken naar iedereens interesses. Je wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft dus probeer je iets te regelen wat iedereen leuk vind. Dit kan makkelijk zijn maar ook moeilijk. Je kan ervoor kiezen om thuis met zijn allen te borrelen of ergens naartoe gaan.

Ook moet je het eten en drinken niet vergeten. Een feestje is niet leuk als iedereen honger of dorst heeft. Zorg ervoor dat je hapjes en een lekker drankje hebt geregeld. Zo kun je bijvoorbeeld hapjes bestellen bij een catering in de buurt.

Uitjes

Je kan natuurlijk ook echt iets gaan doen met de vriendengroep. Je kunt bijvoorbeeld naar een pretpark, bioscoop, voetbalwedstrijd of naar verschillende workshops gaan.

Vorig jaar ben ik met mijn vriendengroep naar een bbq workshop geweest. Dit is ook echt een aanrader. Aan vers eten en drinken ontbrak het niet. Het was een unieke ervaring en we hebben ook nog veel geleerd. Iedereen heeft het daar ook erg naar zijn zin gehad.

Er zijn veel unieke workshops waar je veel van leert. Zo zijn er ook super veel uitjes waar je naartoe kan gaan. Het ligt er maar net aan wat jullie met de groep leuk vinden om te doen.

 Tijd en locatie

Het is wel net zo leuk dat de hele vriendengroep aanwezig is tijdens het vriendenfeest. Plan dus van te voren een datum in wanneer iedereen kan, zodat ze hier rekening mee kunnen houden met werk of school. Als je het helemaal goed wilt doen kies je een datum uit wanneer het mooi weer is. En als je het helemaal goed wilt doen kies je een datum uit wanneer het mooi weer is.

De locatie is ook belangrijk. Je wilt natuurlijk ruim voor de tijd alvast weten waar je terecht kunt. Ook als je een activiteit plant is het misschien leuk om ergens na te borrelen. Hiervoor moet je ook weer een plek regelen.