baby shower

Happy baby shower voor onze dochter Inge

Ja wij organiseren komende september een baby shower feest voor onze aankomende dochter Inge. En in dit artikel gaan we jullie vertellen met welke geschenken jullie ons blij zouden maken op deze baby shower. Jullie zijn alle uitgenodigd, mits je een leuk cadeau meebrengt, lees dit artikel dan weet je waar wij op zitten te wachten.

Enfin, ik zat dus beetje te browsen op dat wereldwijde web en ik vond de winkel CozyKidz. Zij komen en zijn gevestigd uit/in Hillegom. Maar het is ook een webwinkel dus beste Limburgers en Groningers je hoeft niet helemaal af te rijden naar Hillegom.

Uitgelicht: CozyKidz – Meubels

Wat we hier zouden willen is een Nofred stoel. De kleur zwart prefereren wij. Dit zijn toffe stoelen mijns inziens. Kan je ook kijken voor de Mum and Dad Factory plank walvis, wat een leuk ding is dat zeg! Voor de big spenders, mocht Armin van Buren of de eigenaar van Cool Blue bij ons op bezoek komen, beste Pieter Zwart, bestel ons een Oeuf NYC rhea ledikant Birch! Dan maak je ons supergelukkig.

Wat we echt nodig hebben specifiek is verlichting. Want dat is nog niet geïnstalleerd in de kinderkamer.

Beginpunt: CozyKidz.nl – Verlichting

Zie je die lamp van Disaster Designs? Juist ja, de origami konijn lamp in de kleur mint. Graag die bestellen dan maak je Michael mijn man heel erg blij. Maar met house doctor lichtsnoer lampjes ben je ook een heel genode gast. Ja graag. Dus meubels en verlichting hebben we op dit moment van het schrijven van dit artikel meest nodig, dus als je ons uit de spreekwoordelijke brand kunt helpen heel graag. De koffie staat al klaar, en we hebben een catering geregeld voor die baby shower, dus eet niet te veel op voorhand, want het word genieten geblazen die 21ste van september. Tot ziens!