Verlichting

Oosterse lampen en kussens voor de juiste sfeer

Je geeft een fuif in je huis. Maar het laakt echt aan sfeer zeg. Je hebt een standaard Hollandse woonkamer in een rijtjeshuis in een Vinex wijk. God wat is dat saai zeg. Wat zeg je ervan waarom importeren we niet wat Marokko naar JOUW woonkamer. Maar hoe doe je dat, Marokkaanse sferen creëren in jouw woonkamer? Mijn tip zijn Marokkaanse of oosterse lampen heten ze ook wel. Combineer dit met Oosterse kussens en andere accessoires en je waant je in de sprookjes van duizend-en-een-nacht.

Met een Marokkaanse lamp, in 1 klap creëer jij ontzettend veel sfeer in de woonkamer. En kost relatief weinig. Die lampen worden dus gemaakt in een land waar de kosten beduidend lager liggen. Natuurlijk zijn die lampen wel fair trade. Geen uitbuiting dus, dus geen schuldgevoel bij het aankopen van zo een prachtstuk.

Uitgelicht: Ghalia.nl – Oosterse verlichting

Ja bij Ghalia weet je zeker dat je unieke authentieke handgemaakte fair trade lampen koopt. Dat zijn allerlei belangrijke facetten die komen kijken bij het shoppen van zo een interieur stuk. Maar nu we toch bezig zijn, waarom ook niet gelijk kijken voor een Berber kleed ook die voegen heel wat smaak aan jouw huiskamer toe. Die kleden komen uit de Berber gebergtes van Marokko en worden daar op authentieke wijze met de hand vervaardigd. Een berber kleed en een lamp werken synergistisch met elkaar om een nieuwe leven te blazen in jouw oer Hollandse woonkamer. Ervaar de magie van Marokkaanse authentieke interieur in de woonkamer.

Favoriet: Ghalia.nl – oosterse plafondlampen

Bij LotsofLiving.nl maak je je sfeer compleet. Met een boel Kelim en Ikat kussens op de bank fleur je niet alleen je woonkamer op. Je kiest direct voor Authentieke handgemaakte Oosterse producten in vrolijke kleuren. Ideaal voor jouw feest of interieur inrichting.

Uitgelicht: LotsofLiving.nl – Oosterse kussen

Ik hoop dat ik jullie een beetje enthousiast gemaakt heb omtrent de oosterse en specifiek Marokkaanse inrichting. Voor je volgende vakantie bezoek eens Marrakech een fantastische plaats waar je deze decor stukken in levende lijve kunt aanschouwen op de plaats van origine. Het zal je betoveren en dit stukje magie wil je ongetwijfeld importeren terug naar Nederland zodat je kan terug mijmeren naar je vakanties in dit adembenemend fantastische land.