foto van trouwauto

Tips bij het huren van een oldtimer trouwauto

Je gaat trouwen, dit gaat een van de mooiste dagen van je leven worden. Bij een bruiloft weten we allemaal dat je heel veel moet regelen. Een van de dingen die je moet regelen is de trouwauto. Hier komen heel veel dingen bij kijken en het is ontzettend belangrijk dat je hier tijdig mee aan de gang gaat. Om je hiermee te helpen ga ik je een aantal tips geven die jou kunnen helpen ter voorbereiding op je trouwdag.

Ga op zoek naar het juiste verhuurbedrijf

Een van de belangrijkste dingen bij het huren van een trouwauto is het vinden van het juiste verhuurbedrijf. Je hebt hier tegenwoordig heel veel opties in, trouwauto Friesland. Aan de ene kant is dit natuurlijk heel fijn maar dit zorgt ook voor een doolhof. Je weg hierin vinden kan goed lastig zijn dus het is belangrijk om dit ruim van te voren te doen, in overleg met je partner. Het is ook verstandig om een verhuurbedrijf te zoeken die ook chauffeursdiensten aanbieden, mocht je nog op zoek zijn naar een chauffeur. Vaak zullen de verhuurbedrijven je matsen als je daar naast de auto ook de chauffeursdiensten koopt.

Kies een oldtimer trouwauto

Om je dag net dat stukje specialer te maken raad ik aan om een oldtimer trouwauto te kiezen. Een oldtimer trouwauto is ontzettend speciaal en straalt dit ook echt uit. Tegenwoordig heb je heel veel verhuurbedrijven die oldtimers aanbieden voor bruiloften. Deze auto’s zijn vaak helemaal gerestaureerd om er voor te zorgen dat ze het weer helemaal perfect doen en er weer helemaal goed uit zien. Wel is het bij een oldtimer heel belangrijk om goede afspraken te maken met de verhuurder. Dit vooral omdat het toch oude auto’s blijven en het altijd kan voorkomen dat er iets mis gaat. Maak dus goede afspraken en zorg hierbij voor een back-up auto, een auto als reserve.