Bekertje

Het ideale promotiemiddel voor de warme dagen

Bent u op zoek naar een originele manier om uw bedrijf te promoten tijdens de warme dagen? Denk er dan eens over na om ijsbakjes te laten bedrukken! Bedrukte ijsbekers kunnen met warm weer het ideale promotiemiddel zijn om uw onderneming onder de aandacht van uw potentiële klanten te brengen. Hoe gaaf is het om als ijssalon uw soft- en schepijs te kunnen serveren in ijsbekers met daarop uw logo of slogan? Door het grote drukoppervlak van ijsbekers zijn ze in full colour te bedrukken en dus volledig naar uw huisstijl aan te passen!

IJssalon, cafetaria of restaurant

Of u nou eigenaar bent van een ijssalon, cafetaria of een restaurant, bedrukte ijsbekers zijn een ideaal promotiemiddel voor de warmere dagen. Klanten zullen door de hitte zeer blij zijn met uw ijs. En ook al hebben ze het zelf niet direct door, maar de waardering voor het koele ijs zal al snel doorslaan in waardering voor uw onderneming. Daarnaast zullen uw bakjes door de stad verspreid zijn en komen dus veel mensen ermee in aanraking.

Wat betreft de kosten hoeft u niet bang te zijn. Waar het bedrukken van drinkbekers, koffiebekers en ijsbekers vroeger een luxe was is dat tegenwoordig niet meer zo! Door de vele ontwikkelingen en technologie van tegenwoordig is het lang niet meer zo duur. U heeft bijvoorbeeld al vanaf €0,072 full colour bedrukte ijsbekers voor uw onderneming. In vergelijking is dit tegenwoordig slechts een kleine investering tegen wat een groot rendement kan zijn.

Maak uw promotie compleet

U heeft het succes van bedrukte ijsbekers geproefd en vraagt zich af hoe u dit succes verder kunt uitbreiden. Heeft u al eens nagedacht over het toevoegen van bedrukte drinkbekers en koffiebekers? Zo kunt u er met al uw dranken en ijs voor zorgen dat uw onderneming onder de aandacht komt bij anderen. En net als bij bedrukte ijsbakjes liggen de kosten om deze te bedrukken een stuk lager dan vroeger. Twijfel dus niet langer en kom vandaag nog achter de kracht van bedrukte ijsbekers, drinkbekers en koffiebekers!